Tervetuloa oppimaan uutta ja kehittämään omaa osaamistasi yhdessä Gut Studion ammattilaisten kanssa. Me autamme sinua löytämään vastauksia suuriin ja pieniin kysymyksiin, ja jaamme parhaat niksimme niin strategiseen ajatteluun, kirjoittamiseen, visuaaliseen tekemiseen kuin luovuuteen liittyen – helpoksi paketoidussa digitaalisessa kurssimuodossa. Koulutukset sisältävät videoituja osuuksia sekä kasvokkain tapahtuvaa opetusta ja kurssitehtävistä saatavaa palautetta.

Kysy rohkeasti, niin räätälöidään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kurssikokonaisuus!

Visuaalisuus

Visuaalisuus on kuin brändin kävelytyyli ja elekieli – ainutlaatuinen ja erottuva tapa olla maailmassa. Me autamme sinua miettimään miten brändisi ydintarina kääntyy visuaaliselle kielelle.
01

Digiajan brändit

Mobiilivallankumous on mullistanut brändien visuaalisen maailman. Workshop-muotoisessa koulutuksessa pureudutaan harjoitusten avulla brändivisuaalisuuden eri elementteihin ja perehdytään tulevaisuuden trendeihin. Koulutuksen jälkeen ymmärrät, miten voit kehittää brändiäsi, jotta se pärjäisi paremmin tässä ajassa.
02

Hyvien brändikuvien anatomia

Kuvat ovat brändi-ilmeen tunteita herättävin osa. Tässä koulutuksessa opit, miten voit rakentaa kestävän ja ainutlaatuisen kuvalinjan brändillesi. Perehdymme konseptointiin, kuvakäsikirjoittamiseen ja puramme auki eri brändien kuvamaailmoja. Koulutuksen jälkeen pystyt jalostamaan oman brändisi kuvalinjasta ainutlaatuisen ja erottuvan.
03

Toimivan presentaation abc

Viimeistään koronapandemian jälkeen sen uskovat kaikki: presentaatiot pyörittävät maailmaa. Tässä koulutuksessa opit alan ammattilaisten salaiset niksit vakuuttavan presentaation rakentamiseen dramaturgisesti ja visuaalisesti, ja saat ideasi jatkossa loistamaan sekä myytyä ajattelusi kuuntelijoille.

Bränditarinankerronta

Me uskomme, että mitään ei kannata tehdä ennen kuin on selvää, että miksi tehdään. Brändisi ydintarina ohjaa kaikkea tekemistä. Jos tarina ei ole kirkas, kirkastetaan se. Sitten aletaan teroittaa kyniä.
04

Näin rakennat hyvän Instagram-tilin

Moni brändi on noussut menestykseen puhtaasti oivaltavan ja sitouttavan Instagram-tekemisen avulla. Tällä kurssilla opit kaiken siitä, miten rakennetaan brändisi näköinen ja kuuloinen Instagram – konseptia, visuaalisuutta ja äänensävyä myöten.
05

Millainen on hyvä pääviesti ja miten

Jos sinut herätetään keskellä yötä ja kysytään, mistä edustamassasi brändissä on kyse, mitä vastaisit? Osaisitko kiteyttää brändisi uniikit kilpailuedut helposti ymmärrettävään ja tarttuvaan muotoon? Me opetamme tällä kurssilla, miten se tehdään.
06

Huomio brändin äänensävyyn

Brändin äänensävy on se piste, joka näkyy kuluttajille päivittäin. On erityisen tärkeää, että se kumpuaa brändin ytimestä ja vahvistaa sana sanalta siltä. Tällä kurssilla opetamme sinua luomaan brändillesi kuluttajia puhuttelevan äänensävyn, joka tukee brändin ydintarinaa.
07

Näin syntyy hyvä teksti

Maailma on täynnä sisältöä; maailmaan on turhaa tuottaa lisää yhdentekevää sisältöä. Tällä kurssilla opit palkituilta kirjoittajiltamme, miten konseptoidaan ja rakennetaan hyvä blogipostaus tai artikkeli, jolla on aitoa merkitystä yleisölle. Koulutus sisältää ammattieditorin huomiot jokaisen osallistujan kirjoittamaan yhteen artikkeliin luennon jälkeen.
08

Kiihdytyskaista sosiaaliseen mediaan

Kaipaako sosiaalisen median tekemisesi uutta otetta? Onko sinulla tunne, että et oikein tiedä mistä aloittaa? Tämä kurssi pitää sisällään paljon inspiraatiota siihen, miten sosiaalisen median tekemistä kannattaa ajatella uusin silmin, ja miten siihen saa uuden vaihteen ja innon päälle. Mukana käytännön vinkkejä ja esimerkkejä, joiden avulla pääset alkuun.

Luovuus & Inspiraatio

Mikä olisi hedelmällisempää kuin inspiroitunut olo? Ei oikeastaan mikään. Inspiraatio ei ole jotain mystistä, jonka tulemista pitäisi odotella. Se on harjoittelun ja työn tulosta sekä taitolaji, jota voi opetella.
09

Lisää luovuutta!

Tiedätkö tunteen, kun mieli pursuaa ideoita? Me tiedämme ja haluamme opettaa sinua, miten pääset siihen tilaan koska tahansa. Olemme tutkineet luovuutta 20 vuoden ajan ja opetamme tällä kurssilla luomamme metodin, jonka avulla pahimmatkin ajattelujumit lähtevät liikkeelle.
10

Suuri miksi-kurssi

Onko sinulla tunne, että kaipaat lisää motivaatiota ja inspiraatiota omaan työhösi? Tai tuntuuko sinusta, että sinulle ei ole täysin selvää minkä vuoksi edustamasi brändi on olemassa? Hyppää kanssamme suurten kysymysten ääreen – me autamme sinua hahmottamaan vastauksen kysymykseen “Miksi?” – joko omassa elämässäsi tai edustamassasi brändissä. Koulutus sopii etenkin yksin- ja pienyrittäjille.
11

Tulevaisuuden trendit

Tässä workshop-muotoisessa kurssissa opit hyödyntämään hiljaisia signaaleja tulevaisuuden trendien kartoittamisessa. Kurssilla opit metodeja signaalien löytämiseen sekä työkaluja niiden hyödyntämiseen omassa työssäsi.
Luovuus on hyvin pitkälle sitä, että osaa ja uskaltaa yhdistellä yllättäviä asioita keskenään. Mieltä pitää ruokkia koko ajan eikä mikään tieto tai aihe ole turhaa. Me rakastamme uuden oppimista ja opiskelemme jatkuvasti sekä luemme loputtomia määriä kirjoja. Meillä on osaamista monesta niche-aiheesta ja kerromme mielellämme myös niistä. Tekeekö sinun mieli heittäytyä jonkin aivan uuden äärelle? Syöttää mieleesi jotain yllättävää? Päästä esimerkiksi pohtimaan 1700-luvun tieteenhistoriaa tai muodin sosiologiaa? Amerikkalaista sitcomia tai Japanin kulttuuria? Kerro mikä kiinnostaa, me keksimme miten saamme luotua juuri sinua inspiroivan koulutuksen.