Kiitos ihanille asiakkaillemme! On aina suuri ilo löytää ympärille ihmisiä, jotka ajattelevat samalla tavalla. Meitä ja asiakkaitamme yhdistää intohimo tehdä (vain) olennaisia asioita, ja tehdä ne timanttisen hyvin.
Gutista sanottua
”Gut Studion asiakaslähtöisyys, asiantuntemus ja hyvä energia siivitti koko projektia. Konseptoinnin prosessi eteni johdonmukaisesti ja aikataulussa, joka oli paikoitellen haastava. Saatoimme luottaa siihen, että hommat paitsi hoidetaan myös asiakasta kuunnellaan. Lopputulos on innostava, antoisa ja tiivis koulutuskonsepti, josta saatu palaute on ollut hyvä, sekä selkeä käsikirja sen järjestäjille. Lähtisin yhteistyöhön guttilaisten kanssa toistekin.”
Laura Sarparanta
Työelämän kehittämiskonsultti, TYÖ2030 ohjelma
“Gut sai nopeasti kiinni siitä, mikä on Honka-brändin ydin ja miltä brändin pitää näyttää, tuntua ja kuulostaa. Gut auttoi meitä myös vastuullisuusohjelman kiteytyksessä ja vastuullisuustekojen tuomisessa osaksi kaikkea markkinointiviestintää. Kokonaisuus oli laaja, sillä huomioimme maa- ja kielikohtaisia asioita ja teimme suuren määrän sovelluksia kansainväliseen käyttöön. Mitä tahansa matkan varrella tulikin eteen, Gutin ammattilaiset toivat nopeasti ja ketterästi ratkaisuja pöytään. Yhteistyö on ollut todella inspiroivaa, mutkatonta ja sujuvaa. Uusi ilme on otettu hyvin vastaan ja toimii kansainvälisten tutkimusten perusteella hyvin kaikilla päämarkkinoillamme.”
Sanna Huovinen
Markkinointijohtaja, Honkarakenne
”Gut on luotettava ja kokonaisvaltainen kumppani, joka on aidosti kiinnostunut ymmärtämään asiakkaan bisnestä. Olemme tehneet yhdessä muun muassa vastuullisuusviestinnän strategian Euroopan markkinoille, kansainvälisiä kampanjakonsepteja ja jatkuvaa sisällöntuotantoa. Olemme arvostaneet erityisesti Gutin kykyä tarttua monimutkaisiinkin kokonaisuuksiin, työn korkeaa laatua ja ihmisläheistä, humaania otetta. Gutin ammattilaisten kanssa työskentely on ollut antoisaa, helppoa ja inspiroivaa.”
Emmi Piispanen
Manager, Customer Communications, Social Media and Brand for PAROC and FOAMGLAS at Owens Corning
”Brändiprosessi sujui koordinoidusti ja ammattitaidolla. Yhteistyössä ilahdutti keskusteluyhteys, lämmin auttamisen halu toivottuun lopputulokseen ja varma ammattimainen ote. Lopputuloksena saatiin visiosta jalostettua upea ja erottuva brändi. Logosta, viestinnällisestä perustasta ja mallistokuvista tuli upeat ja kansainväliset. Suosittelen Gut Studion ihanan lempeää ja asiakasläheistä otetta, sekä ammattimaista ja kansainvälistä otetta brändi- ja viestintätöihin.”
Niina Dalin
Perustaja, suunnittelija, Dali Dali
"Erityisen hienoa Gutin kanssa työskentelyssä oli se, että olimme koko ajan samalla puolen pöytää, samaa tiimiä. Jaoimme samat arvot, ja Gut nappasi heti kiinni toimintamme ytimestä, ihmisten omista kokemuksista ja toivosta."
Emma Nikka
Viestinnän asiantuntija, MTKL
"Halusimme tiimin, joka pystyy tekemään sisällöstämme visuaalisesti vaikuttavaa. Gutin editointi- ja visualisointikyky kertoo upeasta taidosta ottaa haltuun vaikeitakin kokonaisuuksia, ja tehdä siitä tieteellisesti uskottavaa ja silmälle miellyttävää – tiukasta aikataulusta huolimatta. 110 % luotettavia ammattilaisia."
Juulia Simonen
Director, Brand & Communications, CardioSignal
"Gut ymmärsi tarpeemme ja vaikka uuden suunnan etsiminen voi olla haastavaa, keskustelemalla ja hyvin suunnittelemalla saimme upeita kuvia jotka tukevat brändimme uutta suuntaa. Kiitos!"
Kaisa Skyttä
Kaisa Skyttä, Marketing Manager, Unikulma
”Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhömme Gut Studion kanssa. Meillä oli haasteena iso asiamäärä ja sen jäsentäminen helposti ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi. Taitavina ammattilaisina he osasivat kuitenkin kiteyttää viestimme nopeasti. Keskustelumme olivat antoisia ja avoimia. Projekti oli loistavasti suunniteltu ja organisoitu, joten antamamme tiukka aikataulukaan ei aiheuttanut ongelmia!”
Jaana Hjelt
Lapuan Kankurien yrittäjä
"Yhteistyö Gutin kanssa oli sujuvaa, mutkatonta ja asiantuntevaa. Gut oli alusta lähtien näkemyksellinen, periksiantamaton ja ketterä. He suhtautuivat työhön suurella intohimolla ja vaativat itseltään paljon. Työn jälki on erinomaista sekä tekstin, kuvien että taiton osalta. Lumene-kirjasta tuli upea visuaalinen kokonaisuus. Kaiken lisäksi yhteistyö oli hauskaa. Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Gutin kanssa!"
Jenny Paulamäki
Global Head of PR and Communications, Lumene
”Yhteistyö Gut Studion kanssa ylitti odotuksemme. Se oli vaivatonta, oivaltavaa ja innostavaa. Vieläkin ihmettelen, miten jo lyhyen tutustumisen jälkeen Gut pystyi saamaan kiinni siitä, miltä voisimme näyttää ja kuulostaa. Yksi isoimpia oivalluksia projektin aikana oli slogan ja kuinka se taipui myös englanniksi. Se oli verbaalista taidetta! Gut hoiti myös erinomaisesti logon viimeistelyn, fontit, viestit ja värimaailman kuntoon.”
Vesa Rauhala
Toimitusjohtaja, City-Lab Oy
“Bränditarina kiteyttää sen, keitä olemme, miksi teemme mitä teemme ja mikä on meidän tapamme puhua, näkyä ja olla.”
Laura Kokko
Viestintäsuunnittelija, ABL-Laatat
”Lehdestä tuli asiantunteva, laadukas ja kaunis näyteikkuna suomalaiselle tekstiili- ja muotialalle. Voin suositella yhteistyötä lämpimästi!”
Mari Kamaja
Viestintäpäällikkö, Suomen Tekstiili ja Muoti Ry
”Gut teki työtä sydämellä ja oli aidosti kiinnostunut meistä ja tarinastamme. Yhteistyö oli hyvin mutkatonta, ripeää, joustavaa ja erittäin ammattimaista. Joka kohtaamisella yllätyimme positiivisesti ja saimme enemmän kuin osasimme edes toivoa. Olemme erittäin kiitollisia Gutille avusta, herätteistä ja asioiden kiteyttämisestä. Yhteinen matkamme jatkuu.”
Jenni Marttinen
Myynti- ja markkinointijohtaja, Rajobit
"Olin haaveillut viisi vuotta laadukkaan coffee table bookin tekemisestä, mutta aikaisemmin alalla ei ollut toimistoa, joka olisi sellaisen osannut tehdä."
Henrika Paulig
Luova johtaja, Robert’s Coffee
Kun olemme näyttäneet uutta ilmettä asiakkaillemme, on ensimmäinen sana usein ollut raikas. Se kertoo meille siitä, että työssä on onnistuttu: juuri tätä toivoimme ilmeeltä. Sisällöllisesti brändiuudistus nosti esiin hukkaamamme vahvuudet, kuten ainutlaatuisen liiketoimintamallimme. Olemme tyytyväisiä Gutin kokonaisvaltaiseen palveluun.
Rauli Ratasvuori
Commercial director, Nikolai Sourcing
”Uusi ilme viestii täydellisesti sitä, mitä haluamme olla.”
Essi Tammimaa
Viestintä ja vaikuttaminen, NAL
”Työskentely Gutin kanssa oli mutkatonta ja helppoa. Arvostin sitä, etteivät he puhuneet joutavia ja ymmärsivät nopeasti mitä toivottiin. Lopputulos oli vielä toivottua parempi”
Petri Laine
Päätoimittaja, Retki-lehti