Intuitio + strategia = Gut Studio

Gut Studio on helsinkiläinen luova toimisto. Luomme brändejä ja strategioita ja niiden mukaisia juttuja*. Meiltä saat timanttista ajattelua, tekstiä ja kuvaa.

Nimemme Gut Studio tulee siitä miten me näemme onnistuneen suunnittelun ja tekemisen. Jos pelkkä tutkimus, analyysi ja mittarointi takaisi täydellisen lopputuloksen, ei maailmassa olisi muita kuin menestysbrändejä ja -tuotteita ja täydellisesti kohderyhmää puhuttelevia sisältöjä. Menestystarinoissa on kuitenkin aina mukana aimo annos intuitiota, gut feelingiä. Ja intuitio taas syntyy siitä, että on tehnyt asioita pitkään ja tarkastellut maailmaa monista eri suunnista; teroittanut kynää ja aivoja. Todellinen taika syntyy näiden kahden yhdistelmästä: tiedon ja tunteen. Siinä me olemme hyviä.

Työtämme ohjaavat arvot ovat merkityksellisyys, tasavertaisuus ja hyvä tahto. Pyrimme kaikin keinoin lisäämään niitä maailmassa ja jokaisessa kohtaamisessamme.

*juttu= kampanja, konsepti, tuote, julkaisu, sisältö, brändikuvaus, video jne.

Olemme se oikea sinulle, jos...

…arvostat että asiat tehdään perusteellisesti ja kunnianhimolla mutta rennolla, valoisalla ja ratkaisukeskeisllä asenteella. Tarvittaessa nopeastikin.
… kaipaat apua hähmäisen asian kirkastamiseen. Erikoistaitomme on löytää nopeasti punainen lanka epämääräisistä briiffeistä tai suuresta määrästä aineistoa.
… etsit merkityksellisyyden tunnetta. Me kaikki haluamme viettää aikaa työn, ihmisten ja brändien parissa, jotka tuntuvat merkityksellisiltä. Olemme erityisen hyviä asioiden juurisyiden etsimisessä ja sanallistamisessa.
… arvostat hyviä ihmissuhteita. Meille koko työmme ydin on tehdä kiinnostavia asioita ihmiseltä ihmiselle. Olemme saaneet tehdä monien asiakkaidemme kanssa yhdessä työtä yrityksemme alkuajoista saakka.
… etsit ketterää kumppania, joka pystyy palvelemaan ennenkaikkea sinua, ja tarvittaessa vaikka vaihtamaan lennosta suunnitelmaa. Meille on tärkeintä se, että lopputulos on vilpittömästi sellainen, että siitä on iloa ja hyötyä brändin asiakkaille – ja meidän asiakkaillemme.

Meistä
Meitä ja asiakkaitamme yhdistää tinkimätön kunnianhimo ja rakkaus laatuun.
Anna-Kaari uskaltaa ajatella toisin ja hänellä on luontainen kyky nähdä asioiden syvin merkitystaso. Supervoima: strategia, bränditarinat, konseptit.
Anna-Kaari Hakkarainen Founding Partner, Creative Director
Laura näkee nopeasti miten ja missä järjestyksessä asiat kannattaa tehdä, jotta dramaturgia on mahdollisimman tehokas. Supervoima: pääviestien muotoilu, valmennukset.
Laura Mattila Founding Partner, Head of Communication
Tia pitää huolen, että bränditarina kuuluu jokaisessa pisteessä ja että yksityiskohdat ovat viimeisen päälle hiottuja. Supervoima: rakkaus oikeakielisyyteen, sisällöt.
Tia Nikkinen Founding Partner, Head of Features
Leenan absoluuttinen visuaalinen silmä muuttaa tarinat designiksi ja kuvallisiksi maailmoiksi. Supervoima: brändi-identiteetit, editorial design, kuvasuunnittelu.
Leena Oravainio Founding partner, Head of Design
Inga löytää juuri oikeat ja brändiä rakentavat tavat kertoa visuaalista tarinaa tässä ajassa. Supervoima: brändi-identiteetit, nettisivut, sosiaalinen media.
Inga Tammivuori Art Director
Näistä asioista nautimme tällä hetkellä

Periaatteemme

Haluamme tehdä asioita jotka koskettavat ja jäävät mieleen – asioita joilla on aitoa merkitystä.

Ota yhteyttä

info@gut.fi
+358 50 326 7949
Vironkatu 10, 00170 Helsinki