Meistä
Olemme kuusi eri taustoista tulevaa ammattilaista, joita yhdistää tinkimätön kunnianhimo ja usko laatuun.
Anna-Kaari uskaltaa ajatella toisin ja hänellä on luontainen kyky nähdä asioiden syvin merkitystaso. Supervoima: strategia, bränditarinat, konseptit.
Anna-Kaari Hakkarainen Founding Partner, Creative Director
Pia ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa, tunnistaa mahdollisuudet uuden ideoinnille ja pitää lempeällä otteellaan kaikki langat käsissään. Supervoima: Strateginen suunnittelu, projektinhallinta.
Pia Koskimaa Asiakkuusjohtaja, Client director
Laura näkee nopeasti miten ja missä järjestyksessä asiat kannattaa tehdä, jotta dramaturgia on mahdollisimman tehokas. Supervoima: pääviestien muotoilu, valmennukset.
Laura Mattila Founding Partner, Head of Communication
Tia pitää huolen, että bränditarina resonoi jokaisessa pisteessä ja että yksityiskohdat ovat viimeisen päälle hiottuja. Supervoima: rakkaus oikeakielisyyteen, toimituspäällikköys.
Tia Nikkinen Founding Partner, Head of Features
Leenan absoluuttinen visuaalinen silmä muuttaa tarinat designiksi ja kuvallisiksi maailmoiksi. Supervoima: brändi-identiteetit, editorial design, kuvasuunnittelu.
Leena Oravainio Founding partner, Head of Design
Inga löytää juuri oikeat ja brändiä rakentavat tavat kertoa visuaalista tarinaa tässä ajassa. Supervoima: brändi-identiteetit, nettisivut, sosiaalinen media.
Inga Tammivuori Art Director
Näistä asioista nautimme tällä hetkellä

Periaatteemme

Haluamme tehdä asioita jotka koskettavat ja jäävät mieleen – asioita joilla on aitoa merkitystä.

Ota yhteyttä

info@gut.fi
+358 50 326 7949
Yrjönkatu 8 A, 00120 Helsinki