Intuitio + strategia = Gut Studio. Olemme luova toimisto, mutta meille kaiken tekemisen ytimessä on asiakkaan liiketoiminta ja sen tavoitteet. Luovuus palvelee niitä. Meiltä saat aina timanttista ajattelua, tekstiä ja kuvaa.

Nimemme Gut Studio tulee siitä miten me näemme onnistuneen suunnittelun ja tekemisen. Jos pelkkä tutkimus, analyysi ja mittarointi takaisi täydellisen lopputuloksen, ei maailmassa olisi muita kuin menestysbrändejä ja -tuotteita ja täydellisesti kohderyhmää puhuttelevia sisältöjä.

Menestystarinoissa on kuitenkin aina mukana aimo annos intuitiota, gut feelingiä. Ja intuitio taas syntyy siitä, että on tehnyt asioita pitkään ja tarkastellut maailmaa monista eri suunnista; teroittanut kynää ja aivoja. Todellinen taika syntyy näiden kahden yhdistelmästä: tiedon ja tunteen. Siinä me olemme hyviä.

Työtämme ohjaavat arvot ovat merkityksellisyys, tasavertaisuus ja hyvä tahto. Pyrimme kaikin keinoin lisäämään niitä maailmassa ja jokaisessa kohtaamisessamme.

Anna-Kaari Hakkarainen
Anna-Kaari uskaltaa ajatella toisin ja hänellä on luontainen kyky nähdä asioiden syvin merkitystaso. Supervoima: strategia, bränditarinat, konseptit.
Founding Partner,
Creative Director
anna-kaari.hakkarainen@gut.fi
Laura Mattila
Laura näkee nopeasti miten ja missä järjestyksessä asiat kannattaa tehdä, jotta dramaturgia on mahdollisimman tehokas. Supervoima: pääviestien muotoilu, valmennukset.
Founding Partner,
Head of Communication
laura.mattila@gut.fi
Tia Nikkinen
Tia pitää huolen, että bränditarina kuuluu jokaisessa pisteessä ja että yksityiskohdat ovat viimeisen päälle hiottuja. Supervoima: rakkaus oikeakielisyyteen, sisällöt.
Founding Partner,
Head of Features
tia.nikkinen@gut.fi
Leena Oravainio
Leenan absoluuttinen visuaalinen silmä muuttaa tarinat designiksi ja kuvallisiksi maailmoiksi. Supervoima: brändi-identiteetit, editorial design, kuvasuunnittelu.
Founding partner,
Head of Design
leena.oravainio@gut.fi
Outi Saukkonen
Outin näkemyksellinen ja moderni kädenjälki taipuu niin B2B-viestintään kuin kaupallisiin kuluttajabrändeihin. Supervoimat: brändimuotoilu ja digitaalisuus.
Olemme sinulle se oikea, jos..

…arvostat että asiat tehdään perusteellisesti ja kunnianhimolla mutta rennolla, valoisalla ja ratkaisukeskeisellä asenteella. Tarvittaessa nopeastikin.

…etsit merkityksellisyyden tunnetta. Me kaikki haluamme viettää aikaa työn, ihmisten ja brändien parissa, jotka tuntuvat merkityksellisiltä. Olemme erityisen hyviä asioiden juurisyiden etsimisessä ja sanallistamisessa.

…kaipaat apua hähmäisen asian kirkastamiseen. Erikoistaitomme on löytää nopeasti punainen lanka epämääräisistä briiffeistä tai suuresta määrästä aineistoa.

…arvostat hyviä ihmissuhteita. Meille koko työmme ydin on tehdä kiinnostavia asioita ihmiseltä ihmiselle. Olemme saaneet tehdä monien asiakkaidemme kanssa yhdessä työtä yrityksemme alkuajoista saakka.

…etsit ketterää kumppania, joka pystyy palvelemaan ennen kaikkea sinua, ja tarvittaessa vaikka vaihtamaan lennosta suunnitelmaa. Meille on tärkeintä se, että lopputulos on vilpittömästi sellainen, että siitä on iloa ja hyötyä brändin asiakkaille – ja meidän asiakkaillemme.

Näistä asioista nautimme tällä hetkellä