Brändiuudistus

MITÄ TEIMME
Kivijalkamyymälöillään ja maan parhaalla palvelulla biotieteilijöitä tukeva City-Lab kaipasi brändinsä päivitystä. Suunnittelimme uudistuksen, joka nostaa keskiöön biotieteen asiantuntemuksen ja asiakkaan kohtaamisen. Uudistimme visuaalista digiloikkaa kaipaavan bioalan yrityksen brändin, ilmeen ja verkkosivut.

Räätälöity brändiuudistuspalvelumme sisälsi brändilliset pääviestit sekä sloganin suomeksi että englanniksi. Teimme logolle faceliftin ja suunnittelimme tukevat brändielementit. Määrittelimme värit, typografian ja kuvalinjan sekä loimme kuvapankin. Suunnittelimme myös verkkosivujen rakenteen ja ulkoasun, sekä myynnilliset copyt.
TULOKSET
”Yhteistyö Gut Studion kanssa ylitti odotuksemme. Se oli vaivatonta, oivaltavaa ja innostavaa. Vieläkin ihmettelen, miten jo lyhyen tutustumisen jälkeen Gut pystyi saamaan kiinni siitä, miltä voisimme näyttää ja kuulostaa. Yksi isoimpia oivalluksia projektin aikana oli slogan ja kuinka se taipui myös englanniksi. Se oli verbaalista taidetta! Gut hoiti myös erinomaisesti logon viimeistelyn, fontit, viestit ja värimaailman kuntoon.”
– Vesa Rauhala, toimitusjohtaja, City-Lab Oy
PALVELUMME
Pääviestit, slogan, copywriting, visuaalinen ilme, logosuunnittelu, verkkosivujen rautalanka, verkkosivujen ulkoasu.